Avrupa Birliği Ortak Dış ve Güvenlik Politikası Çerçevesinde Türkiye-AB İlişkileri

Üniversitemiz Uluslararası Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 19 Nisan 2021 tarihinde “AVRUPA BİRLİĞİ ORTAK DIŞ ve GÜVENLİK POLİTİKASI ÇERÇEVESİNDE TÜRKİYE-AB  İLİŞKİLERİ” konulu bir webinar düzenlenmiştir.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Burak Hergüner’in yaptığı webinara; Karadeniz Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Erol KALKAN konuk konuşmacı olarak katılmıştır.

Düzenlenen etkinlik çerçevesinde öğrencilerimiz Avrupa Birliği’nin Ortak Dış ve Güvenlik Politikasında bilgilendirilmiş, konu ile ilgili güncel gelişmeler ve Türkiye-AB ilişkileri değerlendirilmiştir.