Türk Dış Politikası ve Diplomasi

Üniversitemiz Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 20 Aralık 2021 tarihinde “TÜRK DIŞ POLİTİKASI VE DİPLOMASİ” konulu Webinar düzenlenmiştir.

Moderatörlüğü Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dilara Sülün tarafından yapılan webinara Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya konuşmacı olarak katılmış ve öğrencilerimize hitap etmiştir.

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER toplantının açılış konuşmasını gerçekleştirmiş ve ülkemizin dış politika ve diplomasi alanındaki önemli başarılarına değinerek, Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya’nın gündemdeki küresel konuları, ülkemizin dış politika önceliklerini ve diplomasi konularını değerlendirmek üzere webinarımıza katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtmiştir.